Robert Filip, sfat pentru Romanescu

single 14/03/2019 | 0 Comentarii

Edilul din Rovinari, Robert Filip îl sfătuiește pe primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu să semneze contractul de management pentru validarea lui Robert Bălăeț la conducerea Clubului Sportiv Municipal. Filip afirmă că, din punctul său de vedere situația actuală putea fi evitată, dacă Romanescu nu ar mai fi solicitat Consiliului Local validarea rezultatului concursului pentru șefia CSM.

Conflictul de la nivelul Clubului Sportiv Municipal din Târgu-Jiu putea fi diminuat, dacă primarul din Târgu-Jiu ar fi semnat în cele din urmă contractul de management pentru validarea lui Robert Bălăeț pe funcție.

Dacă aș fi fost în locul lui Marcel Romanescu, aș fi semnat direct contractul de management, afirmă Robert Filip, acesta criticându-i pe aleșii din Târgu-Jiu că au blocat de mai bine de un an activitatea clubului din cauza războaielor politice.

Disputele politice dintre primarul liberal Marcel Romanescu și aleșii social-democrați care au majoritate în Consiliul Local, au dus la un blocaj în ceea ce privește numirea lui Robert Bălăeț la șefia CSM, deși acesta a promovat concursul pentru postul de manager al clubului.

Vezi articol pe Acces TV

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki