Romanescu: „Am făcut o mare șmecherie pe care nu au înțeles-o“

single 21/12/2018 | 8 Comentarii

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, într-o emisiune la Radio Accent, că a folosit alte mașini pentru a-i verifica pe cei se ocupă de deszăpezire. Edilul șef spune că lucrătorii se anunță atunci când văd mașina primarului și din acest motiv a apelat la această stratagemă. Romanescu a spus că în mașina sa se afla unul dintre consilierii săi.

„Aseară, în stradă, am avut oameni din direcțiile din cadrul primăriei, pe care nici nu i-au cunoscut. E adevărat că Edilitara știe cine ar trebuie să-i verifice, Direcția Tehnică, prin Serviciul de Gospodărie Comunală, dar nu o să-și dea seama că trebuie să vină de la Direcția de Patrimoniu, de la Direcția de Venituri oameni care verifică modul în care se realizează această activitate. În noaptea pe care l-am prins pe acel adormit în mașină au fost patru mașini. Nu au fost în mașina primarului. Acolo am făcut o mare șmecherie pe care nu au înțeles-o. În mașina mea era unul dintre consilieri. Eu eram cu o altă mașină. Toată lumea se aștepta să vadă unde este primarul în oraș. O mare greșeală. Mi-am dat seama că îmi vor urmări mașina, că prin stații se anunță foarte ușor. «Vedeți că Romanescu este în Drăgoieni!». A fost o modalitate de a-i face să înțeleagă că se pot găsi soluții și pentru astfel de probleme. Găsesc suficienți de mulți prieteni și angajați din Primăria Târgu Jiu care îmi pun la dispoziție la orice oră din zi și din noapte pentru a verifica aceste lucruri. Mi-am dat seama că am greșit atunci, pentru că mergeam cu mașina de serviciu și în timp real aflau în orice moment în ce cartier sunt și ce face. O mare parte din cei care au făcut acest lucru și-au bătut joc“.

Articolul Romanescu: „Am făcut o mare șmecherie pe care nu au înțeles-o“ apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Marinache spune:

  Cum le stii tu pe toate gutzane. Mai spune o poanta si apoi da-te de-a dura.

 2. gorjanul spune:

  Adi Tudor sa dedublat in patru (sic). Scrie comentarii calomnioase la adresa lui Domn Primar Romanescu desi el este doar un lingau pesedist cu burta si guse de porc . De fapt ce sa i ceri fiului unui securist coclit dat afara din Securitate fiindca facea afaceri necurate cu Iriza pe la Presut Jilt SA.

 3. Ilie spune:

  Primare, ești depășit de situație. Numai da vina pe alții, dacă nu ești în stare sa conduci primăria, eu zic sa te duci acasa

 4. ornad spune:

  mare primar mai esti ma ca i-ai prins dorming pe aia pe care tocmai primaria ia angajat si il certi pe zaharia care a scos toti oamenii la deszapezire. te mai alege mos craciun pe tine primar

 5. Adrian spune:

  Halal primar. In toti anii nu au fost probleme cu deszapezirile dar de cand a venit Smecherul asta au inceput problemele. Oamenii de calitate ca Zaharia sigur nu o sa ramana in subordinea unui incompetent. Sa-si aduca taranii de la Rugi la primarie alintatul asta de primar !

 6. biju de la inzapezire spune:

  Wow, e mare dom primar!! Cu asa abilitati l-am vrea cel putin ministrul internelor la Bucarici, nimic mai jos. Doar sa scapam de el, asta e ideea.

 7. Anton spune:

  Mare „smecherie” ai adoptat tu. Toata lumea stie ca ai facut deszapezirea din birou sau din patul de acasa. De cand esti in primarie dai vina pe altii !!! Nu esti nici la degetul mic al lui Carciumaru, esti paralel cu administratia locala ! Du-te acasa paralelule !!!

 8. Calinoiu Cosmin spune:

  Marcele …. e smecherie ai facut taran de la Rugi…pai asta arata ca nici nu bes de tine cei de la dezapezire daca dormeau in masini…ei te credeau tot mort…ai inviat putin si mori iara in birou…sa nu te fure cineva ca esti o nulitate si ia teapa cu tine….dracu te mai voteaza.

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki