Romanescu, criticat pentru declarațiile făcute la adresa lui Marian Jean Marinescu. „Îi datorează și lui un pic de carieră”.

single 27/09/2018 | 0 Comentarii


”Marcel Romanescu îi datorează un pic de carieră și lui Marian Jean Marinescu”. Gheorghe Pecingină consideră că primarul Târgu-Jiului a greșit atunci când a criticat activitatea europarlamentarului de la Craiova.

”Nu vreau să lupt pentru o persoană care nu a făcut nimic pentru județul meu. Dacă centrul ne carotează acum, rămânem definitiv în zona roșie. Suntem în opoziție, nu ne ajută nimeni, nici guvernul, nici Consiliul Județean. Măcar atât să avem: un europarlamentar care să ne deschidă ușile” declara Romanescu, la începutul lunii august, atunci când îi cerea centrului un gorjean pe loc eligibil, pe lista pentru europarlamentare.

Pecingină susține, însă, că Marian Jean Marinescu a făcut multe pentru Gorj. ”Complexul Oltenia a funcționat până în 2018 și datorită lui Marinescu” a comentat vicepreședintele liberal, în emisiune.

Pecingină a mai spus că Marcel Romanescu i-ar fi dator lui Marian Jean Marinescu, pentru un sprijin acordat în fostul Partid Democrat, sugerând c-ar fi vorba despre o susținere pentru o candidatură.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki