Romanescu dă înainte cu cazul Bălăeț. Instanța poate dispune achitarea salariului pe perioada în care câștigătorul a fost tras pe dreapta

single 07/03/2019 | 0 Comentarii

Cu sau fără funcție Robert Bălăeț își va încasa salariu de director la CSM Târgu Jiu. Primarul municipiului ia în calcul această cheltuială după ce candidatul declarat câștigător s-a adresat instanței pentru a fi pus pe funcție.

Edilul municipiului nu se dă bătut în lupta pentru numirea șefului de la noul CSM. Romanescu va include pe fiecare ședință de Consiliu Local proiectul care a creat atâtea discuții în contradictoriu. „Am luat decizia ca de acum încolo, până în momentul în care consilierii vor adopta acel proiect de hotărâre, să introduc pe ordinea de zi, în fiecare ședință, proiectul privind CSM-ul în forma în care l-am introdus ultima dată. Adică abrogarea acelui articol 4 și în felul acesta posibilitatea primarului de a încheia contractul direct cu candidatul admis. Prima ședință va fi luni și ulterior în fiecare lună până când consilierii se vor hotărî să aplice legea. A apărut o problemă legată de finanțare. Noi aprobăm bugetul undeva în luna aprilie, ne mai trebuie alte două luni ca să putem să finanțăm activitatea sportivă la aceste lucruri. Nu putem finanța decât până la finele lui 2019, chiar dacă s-ar dori finanțare pe lunile ianuarie, februarie, martie nu putem, pe lege. Dacă s-ar face asocieri între entitățile de sport din oraș CSM-UCB finanțarea poate fi acordată pe toate cele 12 luni”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Fără funcție, pe cheltuială

Municipalitatea se așteaptă ca instanța să-i oblige să achite inclusiv salariul celui care nici la ora actuală nu a semnat contractul de muncă. „Vedem exact ce spune hotărârea judecătorească. Normal așa ar fi! Cu ce e vinovat câștigătorul concursului că nu poate să-și înceapă activitatea cu condițiile în care ne și înștiințat că își dorește să înceapă activitatea în cadrul organizat. Nu e problema candidatului, e problema noastră ca instituție!”, a mai adăugat primarul Municipiului Târgu Jiu.

Articolul Romanescu dă înainte cu cazul Bălăeț. Instanța poate dispune achitarea salariului pe perioada în care câștigătorul a fost tras pe dreapta apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki