Romanescu, despre social-democrații care au intrat în sondajul de opinie pentru Primăria Târgu-Jiu: “Pentru mine e totuna, sunt oameni cu potențial egal”

single 12/12/2018 | 0 Comentarii

N-am nicio problemă, fiecare dintre cei care au intrat in sondaj, poate să fie candidat, a declarat astăzi primarul liberal din Târgu-Jiu, referindu-se la sondajul de opinie pe care PSD Gorj l-a demarat pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. În studiul sociologic au fost incluse și persoane care nu și-au declarat în spațiul public intenția de a candida. Este vorba despre Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj și Ciprian Florescu, prefectul județului. Pe lista respectivă nu s-ar regăsi, însă și Luis Popa, fost director al Polaris, deși acesta și-a manifestat dorința de a intra în sondajul de opinie. Întrebat care dintre social-democrații sondați în această perioadă i-ar putea pune probleme, edilul în exercițiu, Marcel Romanescu a lăsat să se înțeleagă faptul că niciunul dintre cei care și-au manifestat intenția de a candida la Primăria Târgu-Jiu în 2020, nu ar avea șanse în bătălia electorală. Sunt oameni cu potențial egal, susține Romanescu, acesta părând convins că niciunul dintre cei care au intrat în sondaj, nu i-ar putea pune probleme în campania electorală.

Vox 5 Marcel Romanescu


Opt persoane se regăsesc pe lista PSD Gorj pentru a trece printr-un prim filtru al alegătorilor. Este vorba despre Adrian Tudor, Aurel Popescu, Claudiu Manta, Mihai Prunariu, Adi Câmpeanu- primarul din Runcu, Gabriel Giorgi, prefectul Cipian Florescu și Romeo Chiriac, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj.

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki