Romanescu: Grivei a instaurat COMUNISMUL în Gorj, în 2004

single 07/12/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Nu voi putea niciodată să colaborez cu acest individ”. Marcel Romanescu, revoltat după ce Gheorghe Grivei l-a numit ”comunist notoriu” pe tatăl decedat al prorectorului Universității de Vest din Timișoara, Mădălin Bunoiu.

Dumitru Bunoiu, fostul director al Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru“ din Târgu-Jiu, a decedat în 2008, în urma unui accident rutier.

Disputa din cadrul PNL Gorj a fost generată de faptul că primarul municipiului l-a propus pe Mădălin Bunoiu candidat la europarlamentare. Marcel Romanescu consideră ”jenantă” atitudinea lui Grivei de a jigni o persoană care nu se mai poate apăra.

Romanescu spune că nu a colaborat și nici va colabora vreodată cu Gheorghe Grivei, chiar dacă sunt colegi și lideri ai organizației PNL.

Primarul liberal îi amintește vicepreședintelui de la partid și de votul din 2004, când liberalii l-au preferat pe Ion Călinoiu, în locul lui Dan Ilie Morega, pe postul de președinte al Consiliului Județean Gorj.

Gheorghe Grivei nu se lasă mai prejos și continuă atacurile la adresa primarului Marcel Romanescu. Vicepreședintele PNL își acuză edilul că ”ia lumină” de la Dan Ilie Morega și Pantelimon Manta și că n-a făcut nimic în mandatul de deputat.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki