Romanescu, noi TORPILE la adresa colegilor din PNL. ”Mă așteptam la sprijin pe Aparegio și SJU. Nu pot duce singur războiul cu PSD”

single 20/05/2020 | 0 Comentarii

Marcel Romanescu, noi critici astăzi la adresa colegilor PNL. Primarul Târgu-Jiului s-a plâns că a rămas singurul comunicator al partidului și i-a criticat pe cei 9 consilieri județeni pentru  că n-au convocat ședințe de îndată pe problemele apărute la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu și Aparegio.

Romanescu
s-a delimitat, din nou, de toate numirile făcute de PNL, la nivel local și
central. Ultima s-a produs luni, când Robert Călinoiu, fiul fostului președinte
PSD al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a fost numit șef al Corpului de
Control din Ministerul de Finanțe.

”Nu voi putea duce niciodată un război de unul singur cu PSD, mă așteptam la un sprijin. Văd că sprijinul primit a fost promovarea fiului domnului Călinoiu” a mai spus Marcel Romanescu, reproșându-le colegilor de partid că nu au avut nicio reacție pe tema scandalurilor recente, legate de Spitalul Județean de Urgență și Aparegio.    

Marcel Romanescu și-a anunțat colegii din PNL că strategia politică, pe care o va face în perioada următoare, va fi doar pentru Târgu-Jiu și propria-i persoană.

”Nu pregătesc vreo strategie pentru PNL la nivelul județului Gorj, pentru asta sunt Dan Vîlceanu, conducerea de la nivel județean. Nu voi putea fi permanent purtător de cuvânt, îmi duc crucea pentru ceea ce am fost ales: primar al municipiului Târgu-Jiu” a declarat edilul.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki