Romanescu: Sunt în primul rând primar și apoi membru de partid

single 12/02/2019 | 1 Comentariu

Echipa liberală de la Gorj ar face bine să nu mizeze pe sprijinul președintelui de la municipiu în campania de la europarlamentare. Marcel Romanescu a declarat că preferă ca la acest sufragiu să participe ca și organizator prin prisma funcției deținute. “Sunt în primul rând primar și apoi membru de partid”, a declarat politicianul.

După ce doleanța de a avea un gorjean pe lista pentru alegerile europarlamentare nu i-a fost rezolvată, Marcel Romanescu refuză să se implice în campania electorală din luna mai. Nu o spune cu toată gura însă recunoaște că în această ipostază mizează pe funcția publică și nu cea politică. „Sunt primarul Municipiului Târgu Jiu și trebuie să asigur condițiile cele mai bune aceste alegeri și voi face tot ce depinde de mine ca la Târgu Jiu să nu există probleme. Mă voi ocupa de partea de organizare din calitatea de primar. Sunt în primul rând primar și apoi membru de partid”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Articolul Romanescu: Sunt în primul rând primar și apoi membru de partid apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Lumi spune:

    Vai, aceste cuvinte ne doare. Atatea calitati inalte si atata jertfa intr un corp asa maruntel,… Macar compenseaza fruntea de eminesc expandat. Ai zice ca indemnul Sus fruntea e redundant la domnia sa.

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki