S-a ales cu arsuri după ce a încercat să facă focul în sobă

single 16/05/2018 | 0 Comentarii

O femeie de 45 de ani, din Romaneşti a scăpat ca prin minune după ce camera în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Norocul acesteia a fost că vecinii au văzut la timp flăcările şi au cerut ajutorul pompierilor. Până să ajungă salvatorii, femeia a fost scoasă pe braţe din încăpere. Ulterior, aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Târgu Jiu, cu arsuri majore pe faţă şi pe mâini. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis folosit în spaţii închise.

Incendiul a avut loc marţi dimineaţa, în cartierul Romaneşti. Femeia de 45 de ani a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini ca urmare a unui incendiu izbucnit în propria gospodărie. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările violente. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului o reprezintă focul deschis. Femeia ar fi încercat să facă focul în sobă, însă atunci când a turnat benzină flăcările au cuprins întreaga locuinţă. Oamenii legii anchetează acest eveniment. Din fericire, aceasta se află în afara oricărui pericol.

,,ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în municipiul Târgu Jiu, cartierul Romaneşti. La faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj. Salvatorii militari au localizat şi lichidat rapid incendiul, limitând efectele acestuia şi posibilitatea de propagare la construcţiile învecinate. O persoanăde sex feminin în vârstă de 45 de ani a suferit arsuri pe faţă şi mâini fiind preluată de echipajul SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă focul deschis folosit în spaţii închise – femeia a încercat să facă focul într-o sobă şi a folosit benzină”, a comunicat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Articolul S-a ales cu arsuri după ce a încercat să facă focul în sobă apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki