S-a dat startul plimbărilor în aer liber. Începând de astăzi, parcurile de pe raza municipiului Târgu Jiu s-au redeschis, iar târgujienii pot ieși la o gură de aer curat. Primarul orașului, Marcel Romanescu spune că accesul este permis în: Parcul Municipal ”Constantin Brâncuși”, Parcul Coloanei Fără Sfârșit, parcul de pe insuliță, parcurile din Mioriței și Olari, Parcul Miloșescu și în cele două zone de agrement Drăgoieni și Preajba, să fie din nou permis. De asemenea, accesul în locurile de joacă de pe raza orașului este interzis. Edilul recomandă cetățenilor să păstreze distanța.

single 15/05/2020 | 0 Comentarii

Minori reținuți după ce au furat bani dintr-un conac

Minori reținuți după ce au furat bani dintr-un conac

Doi tineri au fost identificați în trafic de polițiștii gorjeni. Este vorba derspre o tânără de 20 de ani și un bărbat de 30 de ani, ambii din comuna Valu lui Traian, județul Constanța, fiind bănuiți și căutați pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt, pe raza comunei Plopșoru.

Cei doi au fost preluați de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Astfel, un bărbat, de 85 de ani, din comuna Plopșoru, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 7.000 lei, de către două persoane necunoscute.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, la domiciliul apelantului ar fi venit două persoane, iar sub pretextul că doresc să cumpere băuturi alcoolice. Bărbatul le-a permis accesul în curtea locuinței, ocazie cu care ar fi profitat de neatenția sa și ar fi sustras suma de bani, după care au părăsit imobilul. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate.

Articolul S-a dat startul plimbărilor în aer liber. Începând de astăzi, parcurile de pe raza municipiului Târgu Jiu s-au redeschis, iar târgujienii pot ieși la o gură de aer curat. Primarul orașului, Marcel Romanescu spune că accesul este permis în: Parcul Municipal ”Constantin Brâncuși”, Parcul Coloanei Fără Sfârșit, parcul de pe insuliță, parcurile din Mioriței și Olari, Parcul Miloșescu și în cele două zone de agrement Drăgoieni și Preajba, să fie din nou permis. De asemenea, accesul în locurile de joacă de pe raza orașului este interzis. Edilul recomandă cetățenilor să păstreze distanța. apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki