S-au stabilit operatorii de calculator, urmează președinții de secție și locțiitorii!

single 25/10/2019 | 0 Comentarii

În linie dreaptă pentru alegerile prezidențiale! La începutul lunii viitoare vor începe instruirile pentru procesul electoral din 10 noiembrie. Până atunci Biroului Electoral Județean Gorj va desemna pe cei care vor veghea asupra bunului mers al scrutinului.

La sediul central al Autorităţii Electorale Permanente a avut loc tragerea la sorți computerizată pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare. În această săptămână reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale vor distribui tabletele operatorilor urmând ca în data de 31 octombrie să se desfășoare o simulare, la nivel național, cu toți operatorii, când se va testa sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot. Duminică, 27 octombrie 2019, va avea loc tragerea la sorți, în mod electronic, a președinților și locțiitorilor secțiilor de votare, operațiune ce se va realiza la sediul Autorității Electorale Permanente Gorj, în prezența conducerii Biroului Electoral Județean Gorj. Sesiunile de instruire ale acestora vor avea loc începând cu data de 2 noiembrie la sediul Instituției Prefectului – Județul Gorj. Începând cu data de 1 noiembrie vor ajunge la Instituția Prefectului – Județul Gorj  buletinele de vot și celelalte materiale necesare procesului electoral, urmând să fie depozitate la sediul instituției și să rămână sub pază până în ziua premergătoare alegerilor prezidențiale, când vor fi împărțite primarilor, a transmis Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

Articolul S-au stabilit operatorii de calculator, urmează președinții de secție și locțiitorii! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki