Sănătatea pacienților de la SJU Târgu-Jiu, pe primul loc. Vezi ce mâncarea primesc aceștia!

single 28/04/2020 | 0 Comentarii

Pacienții din Spitalul de Urgență din Municipiul Târgu-Jiu se bucură de un meniu conform, deoarece unitatea medicală pune pe primul loc sănătatea oamenilor. În prezent, în spital sunt internați aproximativ 250 de pacienți, iar aceștia beneficiază de trei mese pe zi.

”La intocmirea meniului zilnic,se tine cont in primul rand, de afectiunea pacientului,unde avem alimente permise si nepermise, de valoarea calorica,2000-2500 calori pe zi,trebuie bine stabilit acest raport,astfel incat da contina,glucide,lipide si proteine.La spitalul judetean,la momentul de fata sunt internati 250 pacienti,care beneficiaza de trei mese pe zi,mic dejun cu trei sortimente de produse,la prinz,avem 2 feluri de mancare ,iar la cina friptura cu diferite garnituri si budinci,si bineinteles ceaiuri,compoturi….Proteina (carnea,laptele,brinza putin sarata,brinza dietetica,iaurt,smantana)nu lipseste dinmeniulzilnic.La intocmirea meniului se tine cont si de alocatia pacientului,cei cu alocatie ridicata,primesc supliment,atat la ora 10 cat si la ora 16.Alimentatia pacientului se asociaza cu medicatia”, spune managerul Spitalului Județean de Urgență, Dumitru Vienescu.

 

 

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki