Scandal între liberalii Marcel Romanescu și Victor Banța: L-aș putea da afară mâine de la organizația municipală, dar nu vreau să-i crească valoarea, vreau să rămână zero barat, afirmă liderul PNL Târgu-Jiu. Romanescu face declarații mizerabile care îl dezbracă de caracter, susține Banța

single 12/06/2019 | 0 Comentarii

Scandal ca la ușa cortului între liberalii Marcel Romanescu și Victor Banța! Mărul discordiei: podul de la pasarelă. După ce fostul prefect de Gorj, Victor Banța, a tras un semnal de alarmă pe o rețea de socializare că principala intrare în oraș reprezintă un pericol pentru cetățeni,  din cauză că se află într-o stare avansată de degradare, primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a luat foc. “Banța este un om lipsit de scrupule “, atacă edilul din Târgu-Jiu care îi reproșează acestuia că, din poziția de consilier județean, s-ar fi putut implica mai mult dacă și-ar fi dorit cu adevărat reabilitarea pasarelei, în loc să vină cu critici.

Vox 4 Marcel Romanescu


Marcel Romanescu nu s-a oprit, însă aici cu replicile acide la adresa consilierului județean.” Pentru mine Victor Banța este zero barat din punct de vedere politic”, afirmă edilul care susține că , în scurta perioadă în care a fost prefect de Gorj, liberalul nu s-a făcut remarcat decât prin amantlâcurile pe care le-a practicat în Instituția Prefectului.

Vox 5 Marcel Romanescu

Romanescu îl amenință pe Banța inclusiv cu demitearea de la Organizația Muncipală a PNL Târgu-Jiu, în condițiile în care acesta nu are nicio valoare.

Vox 6 Marcel Romanescu

Victor Banța, afirmă, în schimb că, declarațiile pe care le face Marcel Romanescu,  nu fac altceva decât să îl dezbrace de caracter.

Vox Victor Banța

Deși sunt colegi de partid, conflictele dintre Marcel Romanescu și Victor Banța sunt unele mai vechi, cel din urmă criticându-l pe edilul din Târgu-Jiu,  ori de câte ori are ocazia.

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki