Se cer demisii și se fac anchete, în cazul femeii trimisă acasă cu ”atac de panică” și care a murit apoi la Craiova

single 12/09/2019 | 0 Comentarii


Se cer demisii și se fac anchete, în cazul femeii de 38 de ani, din Motru, trimisă acasă cu diagnosticul ”atac de panică” iar, la câteva zile, decedată într-o clinică din Craiova.

Jurnalistul Nicolae Ivan a făcut public cazul. Ana Maria Răduț, din Ploștina, a ajuns, la finalul lunii august, la spitalul din Motru, pentru că se simțea rău. I s-a spus că are un atac de panică și a fost trimisă acasă. A doua zi, a mers din nou la spital, iar un alt medic a trimis-o acasă cu același diagnostic. Pentru că i s-a făcut rău și a treia zi, a fost luată de soț în mașină pentru a fi adusă la spitalul din Târgu Jiu. Pe drum, pe la Telești, femeia a leșinat, astfel că soțul a chemat SMURD-ul. Femeia a mai trăit câteva zile, plimbată dintr-o secție într-alta, iar mai apoi, la spitalul din Craiova, a murit. În urma sa, a rămas o fetiță de 14 ani.

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, îi cere directorului spitalului din oraș, Alin Efrim, pe care l-a mai acuzat și-n trecut de management defectuos, să plece acasă.

Și la Spitalul Județean de Urgență de Târgu-Jiu se face anchetă. Managerul Gigel Capotă a dat dispoziție de constituire a unei comisii care să vadă dacă, în cazul pacientei de 38 de ani, s-au respectat protocoalele și s-au acordat tratamentele necesare.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki