ȘEFUL ISJ GORJ, ACUZAT CĂ TRAGE CHIULUL

single 12/10/2017 | 0 Comentarii

Șeful învățământului gorjean, prins pe picior greșit! Ion Ișfan obișnuiește să chiulească de la orele de curs pe care ar trebui să le țină la Colegiul Național Tudor Vladimirescu. Sesizarea a fost scoasă la iveală de liberali, care afirmă că inspectorul-șef ar trebui să-și dea demisia din funcție după un astfel de compartament.
Deși chiulul este o metodă adoptată în special de elevi, mai nou se practică și în rândul dascălilor. Mai exact, în cazul șefului ISJ, Ion Ișfan, care, ocupat fiind cu îndatoririle de inspector-șef, nu ajunge întotdeauna să țină ore în fața elevilor săi. Noroc cu colegii, subalterni ai acestuia, care îi țin locul atunci când generalul este prins cu treburi mai importante.
Pentru aceste practici, liberalii susțin că Isfan ar trebui să-și dea demisia. Nu de alta, dar nu reprezintă un exemplu pentru învățământul gorjean. Ca orice angajat de rând, să-și îndeplinească sarcinile, susțin cei care l-au deconspirat pe șeful învățământului gorjean.
Am încercat să obținem un punct de vedere și de la conducerea CNTV, directorul Dorin Tascău nefiind însă de găsit. Doar acesta ne putea explica de ce colegii îi țin locul lui Isfan și dacă aceștia sunt plățiți pentru favorurile făcute, în condițiile în care cele două ore pe care inspectorul ar trebui să le țină nu sunt remunerate.

Articolul ȘEFUL ISJ GORJ, ACUZAT CĂ TRAGE CHIULUL apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki