Și-a incendiat mașina pentru a beneficia de CASCO

single 15/05/2019 | 0 Comentarii

Un apel la numărul unic de urgență, potrivit căruia autoutilitara pe care o conducea un bărbat ar fi luat foc în mers, s-a finalizat cu dosar penal. Șoferul ar fi înscenat incidentul pentru a putea beneficia de asigurarea CASCO. Mașina a ars în proporție de 100%.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci, au fost sesizați prin apel 112, de un doljean, în vârstă de 39 de ani, care le solicita ajutorul, după ce autoutilitara pe care o conducea, ar fi luat foc în mers. Scenariul bine elaborat de către șofer, s-a dovedit a fi total fals. Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetarea la fața locului, bărbatul din comuna Brădești, județul Gorj, și-ar fi incendiat autovehiculul intenționat, pentru a obține despăgubiri de la societatea de asigurări cu care avea contract CASCO. Șoferul se deplasa pe raza drumului județean 665 Săcelu.

” În urma incendiului autoutilitara a ars în proporție de 100%, iar conducătorul și pasagerul, de 34 de ani, nu au suferit leziuni, nefiind puse în primejdie alte bunuri sau persoane”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Incendiul a fost lichidat cu ajutorul pompierilor, care în acel moment au bănuit că ar fi vorba despre o defecțiune tehnică, cel mai probabil izbucnind de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

”La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Din fericire, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime”, a transmis Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj.

Pe numele bărbatului sa-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Totodată, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celui acuzat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Vezi articol pe

Tags: , , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki