Sindicaliștii din CEO nu acceptă creșterile salariale propuse de administrație și îi vor trimite o scrisoare ministrului

single 13/02/2020 | 0 Comentarii

Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Complexului Energetic Oltenia a fost prezentat ieri sindicatelor, în cadrul unei ședințe care s-a desfășurat în cadrul negocierilor care au început pentru încheierea unui nou Contract Colectiv de Muncă.

„Din consultare pe BVC 2020 al CE Oltenia, am dedus că va scădea producția de cărbune la 18,4 milioane tone și, respectiv, de energie livrata la 11,8TWh. Fondul de salarii va fi mai mare cu 43 milioane lei ( 5%). Creșterea salariului pe medie va fi mai mare si va depinde la câți salariați se împarte“,  a precizat Ion Popescu, lider de sindicat la cariera Jilț Sud.

Voucherul de vacanță va avea o valoare mai mare

Potrivit Bugetului de Venituri și Cheltuieli, voucherul de vacanță va crește la 2230 lei, iar tichetul de masa la 20 lei. De asemenea, numărul de personal va fi cu 200 mai mic. Bugetul prevede creșteri și ale primelor ocazionale.

„Am spus că nu ne satisface creșterea fondului de salarii. După ce vom primi oficial Bugetul, ne vom întâlni toate federațiile și vom întocmi un material către ministru“, a mai precizat Ion Popescu.

Articolul Sindicaliștii din CEO nu acceptă creșterile salariale propuse de administrație și îi vor trimite o scrisoare ministrului apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki