Social-democrații admit faptul că partidul a scăzut în sondaje. Scăderea este pusă pe seama instalării noului guvern şi a problemelor legate de salarizare

single 15/02/2018 | 0 Comentarii

Social-democraţii gorjeni recunosc faptul că partidul a scăzut în sondaje. Vicepreşedintele PSD Gorj, Aurel Popescu, a declarat că unul din motive este legat şi de schimbarea Guvernului care ar fi generat o stare de nemulţumire în rândul populaţiei. De asemenea, problemele legate de salarizare ar fi condus la acelaşi rezultat. Aurel Popescu susţine, însă că a fost vorba doar de neînţelegeri, legate de scăderea salariilor.

 

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a mai declarat că au existat şi critici între liderii PSD. Este cazul lui Cristian Toader Pasti, nemulţumit la un moment dat de PSD că nu l-a promovat în funcţii importante de conducere. De asemenea, Mihai Prunariu l-a atacat pe colegul său de la ISJ, Ion Işfan, pentru modul în care conduce instituţia. Aurel Popescu a precizat că nu vor mai exista astfel de ieşiri, iar social-democraţii vor fi mult mai atenţi la capitolul comunicare în spaţiul public.

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki