Sondajele, necunoscuta alegerilor locale

single 08/10/2019 | 0 Comentarii

Realizăm sondaje, ne jucăm cu ele, iar când cineva pune întrebări, privind rezultatul, este trimis să își facă propriul lui sondaj. Căutăm candidatul perfect, candidatul care ar trebui să câștige o instituție, o clădire, dar uităm să căutăm candidatul care ar trebui să recâștige încrederea oamenilor, care să aducă lucrurile pe un făgaș normal, practic uităm să căutăm un OM pentru OAMENI.

Facem sondaje peste sondaje, iar când mergem pe stradă lumea, societatea în care trăim, ne ignoră, ne arată cu degetul, dar asta nu contează…în sondaje stăm bine. Ne jucăm cu cifrele, dar uităm că cei care intră în cabina de vot și pun ștampila stabilesc, de fapt, adevăratul sondaj.

Mulți vorbesc despre schimbarea clasei politice, dar puțin înțeleg. Pentru unii schimbarea înseamnă să se plimbe de la un partid la altul, dintr-o funcție în altă, astăzi de stânga…mâine de dreapta, în funcție de cum bate vântul prin oraș. Fără să ne dăm seama, trăim în două realități…una pe hârtie și cealaltă în teren, două realități diferite. Prima, cea de pe hârtie, ne face să uităm de adevăr, de acea realitate în care avem nevoie de infrastructură, de locuri de muncă, de un trai stabil, de școli, de spitale, dar și de un viitor sigur.

Din păcate, ne bazăm pe cifre, deși ar trebui să ne bazăm, în primul rând, pe oameni.

Articolul Sondajele, necunoscuta alegerilor locale apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki