SPRIJIN IMPORTANT PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN

single 17/05/2019 | 0 Comentarii

Donație importantă pentru Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Organizația Salvați Copiii România a dotat cu aparatură medicală Secția de neonatologie a unității sanitare. Totul a fost posibil prin intermediul medicului-șef de secție Luminița Olănescu, cea care a reușit să aducă și la Târgu Jiu oameni cu suflet, care veghează asupra copiilor născuți prematur.

Conducerea Organizației Salvați Copiii România a ajuns la Târgu Jiu, pentru a aduce mai multe echipamente necesare Secției de neonatologie pentru o bună funcționare. Este vorba despre aparatură de peste 27 mii de euro.

Echipamentele au fost deja puse în funcțiune, un bebeluș născut în aceasta dimineață beneficiind de confortul oferit de incubator.

Colaborarea dintre cele două părți a început după ce mediul-șef de secție a gestionat o situație delicată iar părintele, mulțumit fiind de tratamentul oferit, a încercat să ușureze cumva munca medicilor din unitatea spitalicească.

Ambasadorul Programului Salvați Copiii Amalia Năstase a declarat la Târgu Jiu că vor reveni și cu alte donații.

Potrivit statisticilor, numai anul trecut la Târgu Jiu, din cei 871 de nou-născuți, 340 au avut nevoie de îngrijiri în compartimentul de terapie intensivă. Cel mai mic copil născut prematur a cântărit doar 700 de grame și a fost transportat la o altă unitate din țară. Totodată, medicii din Târgu Jiu au reușit să externeze, după patru luni de la naștere și un bebeluș care cântărea doar 800 de grame și care a beneficiat de îngrijire din partea unității sanitare.

Articolul SPRIJIN IMPORTANT PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki