Stadionul Municipal, gata în iunie

single 03/01/2019 | 0 Comentarii

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că lucrările la noul Stadion Municipal vor fi gata până în luna iunie a acestui an. Potrivit primarului, muncitori ai firmei care a câştigat licitaţia pentru ultimele lucrări se află deja la Stadionul Municipal. Se execută lucrări care pot fi efectuate în perioada de iarnă, cu temperaturi scăzute.

Romanescu a precizat că firma de construcţii are la dispoziţie 4 luni  să execute ceea ce a mai rămas de construit la Stadionul Municipal. Cel târziu până în prima lună a acestei veri, lucrările vor fi gata, promite edilul, iar stadionul va fi preluat de autorităţile locale de la Compania Naţională de Investiţii.

Bugetul pentru ultimele lucrări este de 5 milioane de euro. Mai este de construit canalizarea pluvială şi de realizat amenajarea peisagistică. Până în prezent Compania Naţională de Investiţii a cheltuit 22 de milioane de euro pentru modernizarea obiectivului care ar fi trebuit să fie gata încă de acum un an. Arena va avea şi o parcare subterană de câteva sute de locuri, un hotel de patru stele şi tribune acoperite, precum şi o pistă modernă de atletism.

 

Vezi articol pe Acces TV

Tags: , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki