Studiul sociologic realizat de PSD Gorj pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu naște îndoieli: ” Știu că se face un alt sondaj profesionist din afara partidului”, declară Adrian Tudor, după ce Mihai Weber a anunțat că primarul de la Runcu a obținut cel mai bun rezultat

single 19/03/2019 | 0 Comentarii

Social-democrații care au intrat în sondajul de opinie pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu se îndoiesc de modul în care a fost realizat studiul sociologic comandat de PSD Gorj. Asta după ce ieri, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului, Mihai Weber, președintele organizației județene anunța că primarul de la Runcu, Adi Câmpeanu ar fi ieșit pe primul loc în măsurătoarea respectivă, în ciuda faptului că acesta nu are notorietate în municipiul Târgu-Jiu. Viceprimarul Adrian Tudor,  inclus și el în studiul sociologic amintit, susține că datele nu sunt foarte clare în ceea ce privește modul în care a fost realizat sondajul respectiv. Susține, însă că un alt sondaj ar fi în desfășurare și, deși nu se știe cine l-a comandat are informații că va fi realizat, de această dată în mod profesionist.

Vox 6 Adrian Tudor


Cu toate acestea, Adrian Tudor afirmă că nu a renunțat la ideea de a candida la Primăria Târgu-Jiu și spune că este pregătit în cazul în care partidul va decide să îl arunce în bătălia electoral. În caz contrar, însă vicele de la municipiu va acorda tot sprijinul și altei persoane care va avea șanse mai mari decât el să recâștige Primăria Târgu-Jiu.

Vox 7 Adrian Tudor

Aurel Popescu, un alt social-democrat inclus în sondajul PSD Gorj declară și el că nu știe amănunte despre modul în care a fost realizată măsurătoarea și nici cine s-a situat cel mai bine. Afirmă, la fel ca și colegul său Adrian Tudor că va susține în cele din urmă persoana pe care partidul o va desemna pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu.

Vox 2 Aurel Popescu 

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki