Sute de localnici izolați în Vladimir, în timp ce procurorii au făcut uitat dosarul lui Ianăși și Sucitu

single 04/06/2019 | 0 Comentarii

Câteva sute de localnici sunt izolați, de azi-noapte, în cătunele Plușc și Mărăști din comuna Vladimir, după ce s-a dărâmat drumul ocolitor creat pe lângă podul aflat în construcție în satul Andreești.

Este vorba de investiția care a dus la privarea de libertate pentru 24 de ore a primarului PNL Ion Ianăși, care făcuse plăți nelegale către S.C. GATMAT PROD S.R.L., care a câștigat licitația pentru construirea acelui pod.

După scandalul mediatic generat de reținerea primarului, el a fost pus imediat în libertate și, așa cum se obișnuiește în Gorj, procurorii și polițiștii au uitat instantaneu de dosarul penal.

După ce s-a internat, în baza unui diagnostic fictiv, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, primind informații că urma să fie și el reținut, afaceristul Gheorghe Sucitu, care deține S.C. GATMAT PROD S.R.L, este acum extrem de relaxat. Așa se face că, potrivit mărturiilor localnicilor, lucrările la podul de la Andreești ar fi fost abandonate de câteva săptămâni.

Din păcate, copiii din cele două cătune nu mai pot merge, de azi, la școală, iar de accesul cu autovehicule nici nu poate fi vorba.

Vezi articol pe gorjNEWS

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj News

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki