Tăia pomii de pe terenul vecinului

single 08/03/2019 | 0 Comentarii

Un bărbat din comuna gorjeană Săcelu a apelat polițiștii atunci când a văzut un bărbat tăia pomi de pe terenul său. Oamenii legii au intervenit, i-au confiscat fierăstrăul și i-au întocmit și un dosar penal.

”Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Săcelu au fost sesizați de către un bărbat de 57 de ani, din comuna Săcelu, despre faptul că persoane necunoscute taie arbori de pe un teren care îi aparţine, de pe raza localităţii.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au depistat un bărbat de 44 de ani, din localitate, care ar fi tăiat, fără drept, cu un fierăstrău mecanic, un arbore de esență salcie, în diametru de 70 cm, pe care l-ar fi secționat în mai multe bucăți, rezultând o cantitate de aproximativ 5 mc material lemnos.

Întreaga cantitate de materialul lemnos a fost lăsată în custodia apelantului, iar fierăstrăul mecanic a fost ridicat de poliţişti în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere, fără drept, de material lemnos” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J Gorj.

Articolul Tăia pomii de pe terenul vecinului apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki