Tânăr lovit cu o lopată în cap!

single 17/04/2019 | 0 Comentarii

O faptă infiorătoare a zguduit o comună gorjeană. Polițiștii au fost sesizați cu privire la o tentativă de omor, după ce un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, fiind lovit cu o lopată în cap, în urma unei altercații.
Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din comuna Stejari, a avut o altercație cu un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din localitate. Bărbatul a hotărât să își facă dreptate apelând la violență. Cu privirea încețoșeată de aburii alcoolului, a recurs la un gest extrem. Nu i-a trebuit mult timp de gândire, a pus mânas pe o lopată și l-a lovit pe rival cu sânge rece. Tânărul nu se aștepta la lovitura violentă în cap și s-a prăbușit la pământ, agonizând până la sosirea ambulanței . Echipajul sosit la fața locului l-a transportat în stare gravă la spital, suferind leziuni severe.
“În comuna Stejari a avut loc o altercație între două persoane, în urma căreia un bărbat de 32 de ani a suferit leziuni grave. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor” , a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Ancheta continuă sub coordonarea unui procurer din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vezi articol pe

Tags: , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki