Tiberiu Balan, noul antrenor al pandurilor. Debut cu esec pe banca tehnica

single 28/10/2019 | 0 Comentarii

Tiberiu Bălan a fost prezentat oficial ca antrenor principal al Pandurii Târgu-Jiu, joi, cu o zi înaintea inaugurării noului stadion.

Fostul antrenor Adrian Bogoi a părăsit gruparea gorjeană, după partida pierdută cu Snagovul. Noul tehnician va avea ca obiectiv salvarea de la  retrogradare a Pandurilor.

”După meciul de la Snagov, conducerea clubului și Bogoi au avut discuții, pentru că jocul nu era în regulă. Nu știu ce au discutat dar, luni, a plecat și am fost nevoiți să aducem un nou antrenor” a explicat, în conferință de presă, Camilian Floroiu, directorul sportiv al clubului.

Tibi Bălan s-a prezentat drept un antrenor ambițios, care a venit cu gânduri mari la Târgu-Jiu. Noul tehnician a fost încântat de propunerea de a sta pe banca tehnică a pandurilor.

Întrebat de jurnaliști cum de s-a întâmplat ca Bogoi să plece exact înaintea inaugurării noului stadion, dar și după 2 ani de chinuri și lipsuri la Târgu-Jiu, Camilian Floroiu a răspuns că i s-a oferit un alt post, pe care însă l-a refuzat.

Tiberiu Balan a pierdut primul meci oficial ca antrenor la Pandurii, 0-1 vineri cu Universitatea Cluj, pe teren propriu.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki