Țigări netimbrate confiscate, transportorii în arest

single 15/05/2019 | 0 Comentarii

Peste 15.000 de țigări netimbrate au fost depistate de polițiștii gorjeni, asupra unor tineri din județul Călărași. Întreaga cantitate de cartușe a fost ridicată de către oamenii legii, iar cei trei suspecți au ajuns în arest.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci, au depistat pe raza drumului național 67C din direcția Novaci spre Rânca, un șofer, în vârstă de 23 de ani, care transporta 15.200 de țigarete. Acestea erau ambalate în 74 de cartușe, fără a fi marcate cu timbru, iar documentele de proveniență nu erau deținute de conducătorul auto. În autoturism se mai afla o tânără, în vârstă de 22 de ani, și un bărbat de 30 de ani, ambii din județul Călărași.
” Față de cei trei, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Oamenii legii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea sau comercializarea, pe teritoriul României, a unor produse accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridictă pentru cercetări.

Vezi articol pe

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki