Transalpina s-ar putea deschide săptămâna viitoare

single 09/05/2018 | 0 Comentarii

Cea mai înaltă şosea din ţară, Transalpina, se va deschide de săptămâna viitoare, după cum a anunţat Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale. Potrivit lui Ion Tudor, conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova a luat decizia ca ultimele lucrări care mai sunt de executat pe tronsonul Rânca – Obârşia Lotrului să fie finalizate în această săptămână.

Conform lui Ion Tudor, pe 15 sau pe 16 mai o comisie va urca la Rânca pentru a verifica Transalpina şi pentru a decide redeschiderea circulaţiei rutiere.

Vox 1 Ion Tudor


Şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale a mai spus că şefii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova au solicitat urgentarea lucrărilor. Ion Tudor a precizat că drumul este curăţat complet în momentul acesta şi se mai lucrează la elementele de siguranţă pentru a nu se produce evenimente nedorite în trafic.

Vox 2 Ion Tudor

Transalpina este cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţul Gorj. Porneşte din Bengeşti-Ciocadia, Gorj, şi se termină în Sebeş, judeţul Alba. Transalpina este din ce în ce mai tranzitată de foarte mulţi turişti străini.

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki