Trupa care vinde mai multe bilete decât marile vedete pop ca Ed Sheeran sau Bruno Mars deşi nu a avut niciodată un cântec pe primul loc în SUA

single 02/05/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Depeche Monde nu a avut niciun single care să ajungă pe primul loc în topul melodiilor lansate în SUA. Asta nu o opreşte să vândă mai multe bilete la concerte decât cele mai mari nume pop de la ora actuală precum: Ed Sheeran, Justin Bieber sau Bruno Mars, scrie Bloomberg.

Formaţia britanică a vândut peste 1,27 milioane de bilete în primele 9 luni ale anului 2017, mai mult decât vedetele popstar menţionate anterior.

În octombrie, Depeche Monde a devenit prima formaţie care a vândut complet, de patru ori la rând, show-urile de la Hollywood Bowl, sală de concerte în aer liber unde au cântat nume mari precum Beatles sau Luciano Pavarotti.

Succesul formaţiei este un exemplu al puterii şi faimei trupelor rock cu vechime, ale căror concerte au luat o parte mare din industria muzicală din America de Nord, ce ajungea la o valoare de 7,3 miliarde de dolari, în 2017.

Potrivit firmei de cercetare Pollstar, cele mai de succes concerte de anul trecut au fost susţinute de Guns N Roses şi U2, care şi-au lansat cel mai bine vândute albume în urmă cu 30 de ani. (businessmagazin.ro)

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki