Un adolescent din Alimpești a plecat în munți după ce s-a certat cu mama sa. Este căutat de poliție

single 05/09/2017 | 0 Comentarii

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați, ieri, de un bărbat, din comuna Alimpești, despre faptul că fiul său Răzvan Valentin Carcalicea, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.
„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secției 9 Poliției Orașului Novaci, care a stabilit că tânărul, de 17 ani, din comuna Alimpești, ca urmare a unor neînțelegeri cu mama sa, a lipsit de la domiciliu, dormind peste noapte în șopronul imobilului învecinat, unde a fost găsit în dimineața zilei de 01 septembrie a.c., de către aceasta, iar la scurt timp a plecat, nemaiștiindu-se nimic de el. Anterior plecării sale, în după-amiaza zilei de 31 septembrie a.c., Carcalicea Răzvan Valentin a lăsat un bilet în care și-a anunțat familia că el va pleca în munți și că regretă neînțelegerile avute cu mama sa“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 55 de Kg, păr șaten spre castaniu , drept, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. La nivelul feței, sub ochiul drept prezintă o cicatrice.
Cei care pot da relații pentru identificarea minorului, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Post-ul Un adolescent din Alimpești a plecat în munți după ce s-a certat cu mama sa. Este căutat de poliție apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki