Un nou atac al primarului Romanescu la adresa președintelui PNL Gorj, Dan Vâlceanu

single 03/12/2018 | 0 Comentarii

Primarul Marcel Romanescu a lansat un nou atac la adresa președintelui PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu, șeful său de partid, pe care îl acuză că i-a amenințat pe consilierii locali liberali că vor fi dați afară din partid dacă nu vor vota proiectul de hotărâre privind demiterea lui Marian Rotaru, directorul Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu: „Proiectul de hotărâre este făcut în bătaie de joc de domnul Berca. Nu cred că există în istoria Consiliului Local Târgu Jiu o situație mai penibilă în care s-a aflat domnul Berca și cei care l-au pus să inițieze o astfel de hotărâre. (…) Este surprinzător că un om care face legi pentru națiunea română susține un astfel de proiect. Mai mult decât atât, le-a spus consilierilor Partidului Național Liberal că dacă nu votează acest proiect, deși a fost vot secret, vor fi dați afară din partid. (…) Punctul de vedere exprimat de secretarul municipiului Târgu Jiu a fost destul de clar: că nu poate aviza proiectul de legalitate. Acest lucru i-a fost transmis și domnului Berca în ședința de comisii“, a spus primarul Romanescu la emisiunea „În interes Public“ de la Gorj Tv.

Hotărârea de Consiliu Local a fost aprobată, dar urmează ca Prefectura Gorj să o analizeze din punct de vedere al legalității.

Articolul Un nou atac al primarului Romanescu la adresa președintelui PNL Gorj, Dan Vâlceanu apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki