Un scandal imens în Consiliul Local Târgu Jiu ! Romanescu s-a certat cu vicele Tudor și a părăsit sala

single 29/04/2018 | 0 Comentarii


Din nou scandal, vineri, în Consiliul Local de la Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a părăsit sala de ședințe.

Disputa a pornit de la proiectul edilului liberal referitor la realizarea unui parteneriat între primărie și producătorii Ursus și Pepsi. Înțelegerea era ca aceștia să aibă exclusivitate la toate evenimentele culturale din municipiu.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor n-a fost, însă, de acord, argumentând că municipalitatea nu are niciun beneficiu.

Primarul Romanescu a explicat de ce a propus un parteneriat fără beneficii: pentru a avea un control mai bun și o transparență pe sumele plătite pentru artiștii invitați la Zilele Municipiului și Festivalul Berii.

A urmat un schimb de replici între Romanescu și Tudor. Viceprimarul l-a acuzat pe edil că vorbește „pentru postacii de pe Facebook”.

În discuție a intervenit și Aurel Popescu pentru a-i reproșa lui Marcel Romanescu că are obiceiul de a veni, la punctul diverse, cu proiecte de hotărâre pe care consilierii nu le văd în ședințele pe comisii.

Deranjat că purtătoarea de cuvânt a primăriei, Anamaria Mereanzu, a vociferat în timpul ședinței, viceprimarul Adrian Tudor i-a reproșat că-l reprezintă doar pe primar și a cerut să fie înființat un birou de comunicare. Moment în care Marcel Romanescu a părăsit sala.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki