UTILAJUL TRAS PE DREAPTA. ȘOFERUL DOARME

single 18/12/2018 | 0 Comentarii

Șoferul unui utilaj pentru deszăpezit, care trebuia să acționeze pe străzile din Târgu Jiu, a fost prins dormind. Conducătorul prins în off-side era chiar patronul. Contractul cu firma, angajată din banii publici, a fost reziliat.

O firmă plătită să efectueze deszăpezirea, în municipiul Târgu Jiu, a rămas fără contractul de prestări servicii. Patronul, care a încercat să facă pe șoferul, a fost prins dormind în post. Jan Florescu, cel care, în ultimii ani, a avut numeroase contracte publice cu municipalitatea, a vrut să-i fenteze pe cei cu care avea contractul, din partea municipalității și a parcat utilajul, într-o zonă ferită. Lângă parcul de la Coloana Infinitului, bărbatul a lăsat motorul utilajului pornit și s-a culcat.

Primarul Marcel Romanescu a cerut, încă de ieri, rezilierea contractelor, celor care nu respectă clauzele. Edilitara a renunțat, ieri, la contractul cu firma patronului prins dormind în utilaj.

Cinci firme private au avut contracte încheiate cu societatea Primăriei Târgu Jiu, pentru efectuarea deszăpezirii în municipiu, însă după primele două zile de ninsori, orașul a fost paralizat de nămeți.

Articolul UTILAJUL TRAS PE DREAPTA. ȘOFERUL DOARME apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki