Văcaru, candidatul Pro România la Consiliul Județean. Amenințări la adresa candidaților!

single 12/07/2020 | 0 Comentarii

Pro România și-a desemnat candidatul pentru Consiliul Județean Gorj. Liderul organizației județene își va asuma candidatura. Alin Văcaru va face echipă cu Ion Isfan și Mihai Prunariu după ce parlamentarul a ieșit primul în sondajele efectuate de partid.

„Am luat decizia de a candida la Consiliul Județean și este și normal să fac asta pentru că un președinte de partid trebuie să fie asumat. Aș fi vrut să-l văd și pe Dan Vîlceanu, pe Mihai Weber și pe Radu Miruță în această cursă electorală. Îl felicit pe Nicolae Davițoiu care înțeleg că va candida. Vreau să facem un master plan pentru județul Gorj pentru că s-au risipit foarte mulți bani. Deja am solicitat la Consiliu a analiză pe modul în care s-au chletuit banii. Vreau să facem parcuri industriale pentru că investitorilor nu trebuie să le arătăm doar câmpuri. Avem oameni pregătiți și trebuie să schimbăm în bine județul”, a transmis liderul Pro România Alin Văcaru.

Chivu în Pro România

În cadrul aceleiași conferințe, liderul Pro România Gorj a anunțat mai mulți candidați din partea partidului la primăriile din județ. Printre ei se numără și Laurențiu Chivu, viceprimarul de la Rovinari care a părăsit tabăra liberală pentru a candida împotriva lui Robert Filip. Mișcarea l-a lăsat fără sediu de partid în localitatea pentru care va candida.  “Vreau să trag un semnal de alarmă. Colegii de la Pro România sunt amenințați. Domnul Filip și nu mă așteptam de la el, nu ne-a aprobat sediul la Rovinari pentru că îl avem pe domnul Chivu candidat la Primărie. Credeam că noi, cei tineri, vom face altfel de politică, cu oameni care votează din conștiință. Să anulezi un contract semnat de tine auzind că domnul Chivu a venit la noi, mi se pare uimitor. Am și avut contract pe un an dar trebuia să ni-l prelungească. Acum nu mai avem sediu. Probabil le este teamă că vom lua un rezultat bun la Rovinari. Sper să se răzgândească pentru că și noi avem dreptul să deținem un sediu. O să face adrese să putem obține bannere, poate ne trezim că doar PNL va avea acest drept”, a declarat Alin Văcaru.

Articolul Văcaru, candidatul Pro România la Consiliul Județean. Amenințări la adresa candidaților! apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki