Vedeta unui documentar de pe Netflix susţine că a găsit leacul care te vindecă de coronavirus în 20 de minute

single 03/04/2020 | 0 Comentarii

Jacob Glanville conduce compania Distributed Bio în SUA şi susţine că o terapie cu anticorpi vindecă pacienţii de COVID-19 în 20 de minute, iar cercetările sale au fost cedate armatei americane, pentru teste ulterioare.

Medicul şi echhipa sa au ales cinci anticorpi dezvoltaţi în 2002 pentru a neutraliza coronavirusului SARS, care este înrudit cu COVID-19. Glanville consideră că cei doi viruşi sunt atât de asemănători, încât anticorpii care s-au luptat cu SARS pot fi folosiţi şi pentru COVID-19.

“Am avut nişte rezultate entuziasmante recent cu programul nostru de anticorpi anti-COVID-19”, le-a explicat cercetătorul urmăritorilor săi de pe Instagram.

“Anticorpii sunt atractivi pentru că poţi să-i dai unui pacient imediat când e la spital, ca un antiviral. Poţi să-i dai unui doctor, sau oamenilor bătrâni ca să previi îmbolnăvirea. Ne mişcăm rapid pentru că, în loc să pornim de la zero, am luam aceşti anticorpi care au funcţionat extrem de bine contra SARS. Şi i-am adaptat. Aşa că profităm de ani de cercetare”, a mai spus medicul.

Dacă leacul său trece cu bine de faza de testare, vaccinul ar putea fi folosit din luna septembrie cel mai devreme.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki