Vicele Argintaru se laudă cu investițiile din Padeș. Ce i-a promis Cuc

single 15/04/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Social-democrații gorjeni n-au mai adus în conferința de presă de astăzi, aleși de la alte formațiuni politice. Au venit la discuțiile cu jurnaliștii edili ai partidului, respectiv primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan și viceprimarul comunei Padeș, Mihai Argintaru, pentru a se lăuda cu investițiile din localitățile lor.

Anterior, PSD a surprins prezentându-i în conferințe pe Ion Dumitru Popescu, primarul ALDE de la Drăguțești și pe Constantin Bobaru, primarul PNL de la Bumbești-Jiu.

Astăzi, Ovidiu Pungan s-a lăudat cu investițiile de modernizare a infrastructurii din comuna Bălănești.

Pungan a anunțat că lucrează la documentație pentru introducerea rețelei de gaze. În plus,  și-a propus să atragă bani europeni pentru amenajarea unui centru multifuncțional pentru persoanele cu dizabilități într-o școală dezafectată.

Pungan speră ca șefii județului să asfalteze drumul județean 665 A, care traversează comuna Bălănești. În plus, le-a cerut sprijinul pentru reabilitatea Casei Memoriale ”Ion Popescu Voitești”.

Deși este viceprimar PSD, Mihai Argintaru s-a lăudat și el cu investițiile din comuna Padeș, condusă de liberalul Serafim Antonie. A ținut să precizeze că guvernul a aprobat 6 proiecte în valoare totală de peste 4 milioane de euro.

Argintaru s-a lăudat și cu faptul că ar fi obținut promisiunea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, că va fi asfaltat tronsonul de drum național spre Baia de Aramă și Băile Herculane.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki