Vlaicu, vicepreședinte la ”clubul lui Caragea”. ”M-a dezamăgit primarul Romanescu”

single 17/11/2017 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marius Vlaicu va ocupa funcția de vicepreședinte în ”clubul lui Caragea”.

Fostul președinte al Clubului Energia Rovinari are poziție importantă în Asociația Sportivă Club CEO 2017 Pandurii.
Vlaicu ne-a explicat de ce a ales să activeze în noul club sportiv, în principal pentru că este membru fondator al Ligii Suporterilor Durii.

Marius Vlaicu se declară dezamăgit de primarul Marcel Romanescu.

”Am fost la dânsul, a spus că mă cheamă pe mine și pe Prunariu la o discuție privind noul CSM. Nu s-a întâmplat” explică fostul lider UNPR, în prezent membru PSD.

Vlaicu critică faptul că noul Club Sportiv Municipal, înființat prin decizie a Consiliului Local din Târgu-Jiu, nu are ca ramuri sportive sportive luptele, libere și greco-romane. Zice că au a fost trecute sporturi pentru care Gorjul nu are nici tradiție, nici infrastructură: tir, natație sau scrimă.

Vlaicu este dezamăgit și din cauza faptului că nu a fost cooptat la ACS Târgu-Jiu, asociația care a reînviat baschetul în municipiu.

De când cu dispariția Clubului Energia și insolvența Pandurilor, în Târgu-Jiu au apărut asociațiile sportive ca ciupercile după ploaie.

Viceprimarul Aurel Popescu spune că este un lucru bun și că municipalitatea va sprijini sportul cât poate. Prioritate va avea, însă, noul CSM.Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki