Vouchere de vacanţă de 2080 lei pentru mineri şi energeticieni. Pentru disponibilizaţi, 4 salarii medii brute pe unitate

single 24/04/2019 | 0 Comentarii

Minerii şi energeticienii din CEO vor beneficia în acest an de vouchere de vacanţă. Această decizie a fost luată astăzi în cadrul comisiei mixte administraţie-sindicate prin semnarea unui act adiţional la Contractul Colectiv de Muncă. Contravaloarea unui voucher de vacanţă este de 2080 lei brut, a declarat pentru Radio Omega, Manu Tomescu, lider de sindicat la Termocentrala Rovinari.

Vox 1 Manu Tomescu


În cadrul negocierilor de miercuri s-a mai hotărât acordarea a patru salarii medii brute pe companie celor care vor părăsi sistemul. Sindicatele se opun în continuare disponibilizărilor de personal însă militează pentru luarea unor măsuri de protecţie pentru cei care pleacă voluntar acasă sau din motive de sănătate precară, a mai adăugat liderul sindical Manu Tomescu. Este posibil ca anul acesta să se producă circa 200 de disponibilizări, deşi planul iniţial de restructurare prevăzut de AGA se referea la 700-800 de salariaţi.

Vox 2 Manu Tomescu

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki