Vouchere pentru biciclete electrice

single 11/03/2019 | 0 Comentarii

Zece persoane au fost deja recrutate pentru a-și desfășura activitatea în cadrul fabricii de biciclete electrice, care recent și-a început activitatea în Târgu-Jiu. Autoritățile locale din municipiu, afirmă că susțin activitatea italienilor și chiar iau în calcul să acorde vouchere cetățenilor pentru achiziționarea bicicletelor electrice.

Fabrica de bicilete electrice din Târgu-Jiu, și-a început activitatea, în cadrul firmei activând deja 10 angajați. Totalul de posturi vacante comunicate de firmă este de 25, așadar angajarile vor continua și în perioada următoare. 8 dintre proaspeții salariați erau șomeri, iar aceștia au fost încadrați pentru posturile de lăcătuși și muncitori necalificați pentru asamblare sau montare piese. Italienii au posibilitatea să solicite subvenții pentru 6 persoane, însă momentan nu au depus o solicitare în acest sens.

” [..]Încă n-au depus solicitarea, vor veni lunea viitoare. [..]Cam peste vreo 3-4 săptămâni vor să mai facă încă 4 angajări. Activitate se derulează, au început să asambleze biciclete”, a declarat Romeo Chiriac, directorul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, vrea să rezolve problemele traficului din Târgu-Jiu, așadar realizarea de piste pentru bicicliști, nu este luată în calcul de edil. Cu toate astea își exprimă susținerea pentru ca vânzările fabricii să crească semnificativ, gândinu-se la acordarea de vouchere pentru achiziționarea bicicletelor electrice.

”Mi-aș dori ca la un moment dat să pot să vin, printr-o hotărâre de Consiliu Local, cu un anumit sprijin pe care să-l acord celor care cumpără astfel de biciclete electrice și le folosesc în Târgu Jiu”, a precizat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Italienii care au deschis fabrica de biciclete electrice în Târgu-Jiu, vor mai deschide o hală pentru a desfășurara aceași activitate și în Peștișani. În data de 12 aprilie, investitorii vor fi prezenți la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, după cum au transmis Agenției de Șomaj.

Vezi articol pe Acces TV

Tags: , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki