Vunk feat. Anastasia Sandu – Mi-e dor de tine

single 14/05/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

În așteptarea noului album Vunk avem parte de un prim single numit “Mi-e dor de tine”. Piesa este o colaborare cu solista Anastasia Sandu, una dintre concurentele concursului “The Four” din 2018.

Noua piesă Vunk îl pune pe Cornel Ilie în rolul unui bărbat sensibil, care își exprimă pasiunea în mod sincer față de femeia iubită, jucată de Anastasia Sandu. “Mi-e dor de tine” este o baladă de dor în care cei doi protagoniști își cântă dorințele de a fi unul lângă celălalt.

Pe Anastasia Sandu o recunoaștem în special datorită apariției sale la emisiunea-concurs “The Four” din 2018, dar și de la X Factor (2012). A colaborat cu mai mulți artiști printre care Lora, Fly Project, Nicole Cherry, Vanotek sau Nicoleta Nucă și se pregătește de lansarea propriului single.

“Mi-e dor de tine” este un imn dedicat Zilei Dorului(13 mai), o sărbătoare creată de Vunk în urmă cu 5 ani, care a explodat în mediul online și care unește oamenii din toate mediile în jurul unui sentiment comun – dorul (cuvânt care există numai în limba română).

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki