Weber: Adi Câmpeanu a stat CEL MAI BINE în sondaj

single 18/03/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarul din Runcu, Adi Câmpeanu, a reafirmat, luni, că nu este interesat, deocamdată, de o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Edilul a fost prezent în conferința de presă săptămânală a PSD Gorj. Liderul partidului, deputatul Mihai Weber, a ținut să precizeze că Adi Câmpeanu a stat foarte bine în ultima măsurătoare făcută de PSD. Discuția despre candidatul la Primăria Târgu-Jiu a fost amânată, însă, pentru după europarlamentare.

În conferința de presă, Adi Câmpeanu și-a prezentat planurile de investiții dar și realizările din acest mandat. Edilul a anunțat că vrea să realizeze o centură ocolitoare a comunei, pentru ca traficul greu să nu mai tranziteze satele Runcu și Răchiți.

Adi Câmpeanu a mai anunțat și că lucrează la studiul de fezabilitate pentru introducerea rețelei de gaze în comuna Runcu. În plus, va continua unul dintre proiectele sale de suflet: asfaltarea drumului către stațiunea Straja.

Câmpeanu a mai declarat că drumul de 40 de kilometri de pe Cheile Sohodolului va fi modernizat, până în 2024, printr-un efort comun al autorităților județene din Gorj și Hunedoara.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki