Weber îl acuză pe Iordache că încearcă să distrugă alianța PSD-ALDE și să creeze instabilitate în CE Oltenia

single 17/10/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Weber îl acuză pe Iordache că încearcă să distrugă alianța PSD-ALDE și să creeze instabilitate în Complexul Energetic Oltenia. Reacția vine pe fondul unor noi speculații despre o posibilă demitere a lui Sorin Boza din fruntea CEO. Președintele executiv al PSD Gorj pare mulțumit de modul în care merg lucrurile, acum, în cadrul companiei.

Ion Iordache declara, marți, la Radio Infinit, că urmează să apară, zilele următoare, informații care vor confirma acuzele liderilor ALDE la adresa actualei conduceri a Complexului Energetic Oltenia.

Mihai Weber consideră anormală atitudinea lui Ion Iordache. Îi reproșează că încearcă să distrugă alianța PSD-ALDE și îi amintește că ALDE este formațiunea care conduce Ministerul Energiei.  În plus, deputatul PSD afirmă că actualii directori CEO încearcă să-și facă bine treaba.

Weber nu știe să se fi purtat, la nivel înalt, vreo discuție despre demiterea  lui Sorin Boza din fruntea CE Oltenia. Îi acuză pe cei de la ALDE că vor să creeze instabilitate în complex.

Robert Filip, primarul ALDE de la Rovinari care pornit războiul cu Sorin Boza, pomenește de raportul Corpului de Control al ministrului Energiei și de lucrurile necurate care vor ieși la iveală. Cât despre acuzația c-ar destabiliza activitatea CEO, edilul spune că nu face altceva decât să atragă atenția că actuala conducere face greșeli.

Ca și Mihai Weber, Nicolea Davițoiu, președintele PMP Gorj, consideră că atacurile liderilor ALDE, din ultima vreme, ar urmări destabilizarea CEO. Îi acuză pe liderii liberal-democrați că-l hărțuiesc pe Sorin Boza.

Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, nu știe c-ar fi vreo situație economică dificilă la CEO. Din  datele pe care le deține, s-a înregistrat profit pe primele 6 luni. Deputatul crede că cei de la ALDE încearcă să fugă de răspundere, aruncând vina pe PSD pentru problemele din minerit.

Liderul sindical Constantin Crețan este unul  dintre apărătorii managerului Sorin Boza. Acesta crede că politicul încearcă să-și instaleze o marionetă în fruntea CEO.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki