Weber: ”Nu îmi fac probleme chiar dacă PSD a scăzut în sondaje”

single 11/01/2019 | 0 Comentarii

Deputatul de Gorj, Mihai Weber, deloc îngrijorat că PSD a scăzut în sondaje, președintele social-democraților gorjeni punând totul pe seama lipsei de comunicare din partid, nu din cauza proastei guvernări. Weber afirmă că Executivul format din PSD-ALDE și-a dus la îndeplinire programul de guvernare, singura soluție pentru ca PSD să crească din nou în sondaje este legată de faptul că trebuie schimbat modul de comunicare în interiorul partidului.

Vox 3 Mihai Weber


Săptămâna aceasta, Institutul de Analize și Investigații Publice și Politice, condus de Dan Ilie Morega dădea publicității un sondaj de opinie, potrivit căruia PSD Gorj a scăzut cu aproape cinci procente, de la 38,3% în octombrie, la 33,5%, spre sfârșitul anului 2018. De asemenea, potrivit IAIPP,  PNL a înregistrat o creștere cu două procente, ajungând la 26,5%, tocmai pe seama greșelilor celor de la PSD,  a declarat Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice.

Vox 1 Dan Ilie Morega

Potrivit aceluiași sondaj realizat de Institutul de Analiză și Investigații Publice și Politice și USR a crescut la 5,6% în Gorj, la fel și Pro România care are aproape de 7%, o creștere înregistrând și ALDE, care ar fi ajuns la 12,6%, după ce Ion Iordache a preluat conducerea organizației de la Gorj.

Vox 2 Dan Ilie Morega

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki