Weber: Nu se pune, acum, în discuție DEMITEREA cuiva de la SJU Târgu-Jiu

single 28/03/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sorina Pintea a șocat, ieri, la Târgu-Jiu prin criticile dure și afirmația că, dacă ar fi după ea, nu s-ar interna în Spitalul Județean de Urgență. Mulți se așteaptă ca Gigel Capotă să fie demis, după inspecția ministrului. Mihai Weber zice, însă, că măsuri vor fi luate abia după ce va apărea raportul corpului de control care, acum, face verificări. Deputatul liberal Dan Vâlceanu nu crede că vor apărea, însă, schimbări în privința condițiilor ori a atitudinii personalului Spitalului Județean.

Sorin Pintea a șocat, miercuri, afirmând la Târgu-Jiu, că dacă ar fi să aleagă, nu s-ar trata în Spitalul Județean de Urgență. Ministrul Sănătății a criticat în termeni duri blazarea personalului medical și modul de organizare a secțiilor.

Deputatul Mihai Weber a afirmat, în conferința de presă susținută alături de ministrul Pintea, că nu poate discuta depsre o asumare  politică a managerului Gigel Capotă. Liderul PSD Gorj a avertizat, însă, că toți șefii de instituții în care se strâng zeci de reclamații, riscă să-și piardă scaunele.

Întrebat dacă, după criticile dure ale ministrului Pintea urmează o demitere a lui Gigel Capotă, Weber ne-a răspuns că nu se ia nicio decizie până nu va fi finalizat raportul corpului de control.

Mihai Weber mai spune că nu trebuie să deranjeze pe nimeni criticile ministrului Sănătății, pentru că lucrurile sesizate sunt reale.

Deputatul liberal Dan Vâlceanu nu crede că se va schimba ceva la Spitalul Județean după vizita minsitrului.

Viorel Caragea îi dă dreptate Sorinei Pintea în privința problemelor sesizate la Spitalul Județean. Acum, rămâne la latitudinea președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, să ia măsuri.

Jurnalistul Nicolae Ivan nu se așteaptă neapărat la o schimbare radicală în Spitalul Județean, deși după criticile ministrului logic ar fi  în opinai sa, să fie demisă întreaga echipă de conducere.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki