Weber: “Sondajul PSD pentru Primăria Târgu-Jiu se apropie de final, dar urmează noi runde de măsurători”

single 31/01/2019 | 0 Comentarii

Sondajul realizat de PSD Gorj pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu la alegerile locale din 2020 se apropie de final. Anunțul a fost făcut astăzi de Mihai Weber, președintele executiv al social-democraților gorjeni care a declarat, însă că studiul sociologic nu va stabili neapărat candidatul pentru postul de primar de la municipiu.

“Vor urma noi runde de măsurători”, susține Weber, semn că liderii PSD Gorj au realizat, cel mai probabil că niciunul dintre cei sondați în această perioadă nu are profilul potrivit pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu.

Vox 4 Mihai Weber


Viceprimarul Adrian Tudor, inclus și el în sondajul de opinie pentru Primăria Târgu-Jiu, susține, de asemenea, că sondajul de opinie realizat de Universitatea Constantin Brâncuși nu va fi relevant, urmând să fie efectuată o nouă măsurătoare socilologică.

Vox 1 Adrian Tudor

În schimb, Luis Popa, un alt aspirant la postul de primar de la Târgu-Jiu nu vrea să mai comenteze pe marginea sondajului comandat de organizația județeană recunoscând că atât el, cât și ceilalți social-democrați au exagerat în ceea ce privește anumite declarații făcute pe această temă.

Vox 2 Luis Popa

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki