Weber: „Vor fi luate măsuri după ce va fi emis raportul corpului de control”

single 28/03/2019 | 0 Comentarii


Sorina Pintea a șocat, miercuri, la Târgu-Jiu prin criticile dure și afirmația că, dacă ar fi după ea, NU s-ar interna în Spitalul Județean de Urgență. Mulți se așteaptă ca Gigel Capotă să fie demis după inspecția ministrului. Mihai Weber zice, însă, că vor fi luate măsuri abia după ce va fi emis raportul corpului de control care, acum, face verificări. Deputatul liberal Dan Vâlceanu nu crede, însă, că vor apărea schimbări în privința condițiilor ori a atitudinii personalului Spitalului Județean.

Sorin Pintea a șocat, miercuri, afirmând la Târgu-Jiu, că dacă ar fi să aleagă, nu s-ar trata în Spitalul Județean de Urgență. Ministrul Sănătății a criticat în termeni duri blazarea personalului medical și modul de organizare a secțiilor.

Deputatul Mihai Weber a afirmat, în conferința de presă susținută alături de ministrul Pintea, că nu poate discuta despre o asumare politică a managerului Gigel Capotă. Liderul PSD Gorj a avertizat, însă, că toți șefii de instituții în care se strâng zeci de reclamații, riscă să-și piardă scaunele.

Întrebat dacă, după criticile dure ale ministrului Pintea, urmează o demitere a lui Gigel Capotă, Weber ne-a răspuns că nu se va lua nicio decizie, până nu va fi finalizat raportul corpului de control. Mihai Weber mai spune că nu trebuie să deranjeze pe nimeni criticile ministrului Sănătății, pentru că lucrurile sesizate sunt reale.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki