14:19 Ramona Ioana Bruynseels pregăteşte un nou partid politic

single 14/12/2019 | 0 Comentarii

Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat la preşedinţie, pregăteşte un nou partid politic, social liberal, care se va axa, între altele, pe sprijinirea capitalului autohton şi atragerea de noi investiţii, politici sociale, Diaspora şi renaşterea patriotismului, cu care vrea să participe la alegerile locale şi legislative.

„Sunt în curs de înregistrare a primului pas din proiectul meu – înfiinţarea asociaţiei POT (Pentru Oameni şi Ţară), care va avea preocupări civice şi va urmări aşezarea ideii de excelenţă în politică, de pregătire a politicienilor, nu neapărat tineri şi din orice partid, şi implementarea de proiecte concrete şi atragere de fonduri. Vom înregistra o nouă mişcare politică, ce va fi condusă de subsemnata. Asta pentru că ne-am consultat votanţii. Oamenii care m-au votat sunt mai loiali şi foarte încărcaţi de pasiune. Mi-au spus:«Să nu mergeţi în niciunul dintre celelalte partide, să vă faceţi propriul partid, pentru că aşa veţi câştiga mai mulţi susţinători şi veţi vedea că aşa veţi creşte». Dorind să rămân pe scena politică şi să răspund aşteptărilor lor, am mers pe ideea formării unui nou partid” a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

„Vom fi, categoric, o mişcare de centru, social-liberală, pentru că eu cred foarte mult în ideea asta şi cred că, acum, România nu are foarte multă nevoie de doctrine şi ideologii, cât are nevoie de oameni care să se implice, care să vrea să lase ceva în urmă. Atunci, nu contează pentru noi unde, în ce direcţie am lua-o, vrem să lăsăm în urmă ceva construit sustenabil şi viabil” a mai spus fosta candidată la prezidențiale.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki