19:51 Medici: #refuz MITA

single 03/04/2020 | 0 Comentarii

Medici de la Spitalul Judeţean din Slatina se declară jigniţi de „sporul de 500 de euro”, anunţat pentru personalul medical din „linia întâi” a luptei împotriva COVID-19.

Pe reţelele de socializare, unii dintre medici au postat mesaje prin care transmit că banii sunt consideraţi „mită” şi că-i refuză. Medicul George Craioveanu, de la SJU Slatina, a declarat, pentru MEDIAFAX, că întreg corpul medical s-a simţi jignit de această propunere, pentru că medicii nu au cerut bani ca să stea în spitale, pe perioada epidemiei de COVID-19.

„Întreg corpul medical s-a simţit jignit de această propunere, pentru că niciodată nu a fost în discuţie o problemă financiară în ceea ce priveşte această epidemie de Covid şi atitudinea medicilor. De asta şi eu, dar şi ceilalţi colegi ai mei, am considerat că este o ofertă inoportună din partea domnului preşedinte şi a guvernului. Da, pentru mulţi şi pentru mine aşa a fost percepută. În aceste momente, am avea nevoie de suport şi de echipamente de protecţie. Toată lumea ştie, nu e un secret lucrul acesta. Sper să nu ajungem în situaţia să nu avem echipamente de protecţie”, a declarat Craioveanu.

Medicul slătinean a postat, pe pagina sa de Facebook, mesajul < #refuz MITA>, <#refuz 500>, iar reacţiile n-au întârziat să apară.

„Nu lucrați cu sume atâta de mici, nu? Vouă vă trebuie mită serioasă, nu 500 de euro, auzi, pentru o lună de muncă! Fiți serioși! Atâta se dă la o operație! Hai sictir din partea mea! Uitați-vă ce e la Suceava! (…) Lipsa voastră de pregătire se vede în toată criza asta. Nu meritați cei 500 de euro”, a scris un internaut. „Sper că refuzați în general, nu doar acum”, a scris o altă persoană.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki