21:03 Pandurii Târgu-Jiu, scor egal cu All Stars Dolce Vita

single 05/02/2020 | 0 Comentarii

Pandurii Târgu-Jiu a încheiat la egalitate amicalul disputat, miercuri după-amiază, scor 1-1, cu selecţionata echipelor de minifotbal din Campionatul Dolce Vita. Golurile au fost marcate de Albert Cornicioiu, în minutul 11 şi de Horia Şitoianu, în minutul 53.

Antrenorul Călin Cojocaru a schimbat aproape toţi jucătorii la pauză, dar nu a trimis pe teren întregul lot de care dispune, unii dintre jucători fiind menajaţi după un antrenament fizic intens dimineaţa. Au intrat pe teren fotbaliști aflaţi în probe, dar şi Nicolae Cotolan, jucător al echipei Pandurii, care a avut acordul clubului de a se antrena cu o altă echipă şi care, de luni, a revenit la Târgu-Jiu.

S-a alăturat lotului, în ultima săptămână, şi francezul Ludovic Erhard, trimis şi el pe teren la acest meci, dar şi fostul jucător al echipei Pandurii, Robert Dănescu, cel care în turul acestui sezon a evoluat la FC Argeş. A fost trimis pe teren şi nigerianul Emmanuel Okeke, jucător aflat în probe la Pandurii Târgu-Jiu. În repriza a doua, poarta echipei Pandurii a fost apărată de unul dintre juniorii clubului, Alexandru Krupenschi, care se antrenează cu echipa în acest stagiu de pregătire centralizată.

Pandurii rep.I: Opriţa – Dănescu, Cotolan, Emmanuel Okeke, Zlataric, Cornicioiu, Gheorghe, Trancă, Korede Adedoyin, Bodea, Patrick Popescu.

Pandurii rep.II: Krupenschi (juniori) – Cuţitoiu, Catrici, Okeke (min. 60 Ludovic Erhard), Zlataric, Tănăsoiu, Ştefan, Kazuki Takahashi, Pirciu, Dinu-Ivănescu, Steven Goma.

All Stars Dolce Vita: Lilea – Miroiu, Dolcescu, Dăianu, Şchiopu – Avramescu, Stegaru, Barbu – Şitoianu, Negrea, Scurtu. După pauză au intrat: Muraru, Marina, Vespe, Cojocaru.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki