Acuzații GRAVE! Jianu și Țurlea: Corcoață a făcut FALSURI în documente

single 23/01/2020 | 0 Comentarii

Gigel Jianu l-a acuzat de fals în documente pe Eugen Corcoață, miercuri, într-o conferință de presă.

Primarul liberal de la Motru a venit în fața jurnaliștilor alături de noul administrator special al Uzinei de Alimentare cu Apă și Agent Termic, Mihai Țurlea pentru a prezenta o situație a societății după demiterea fostului administrator. Jianu spune că suspiciunile și acuzațiile sale de prost management s-au confirmat acum. Acuză că Eugen Corcoață ar fi făcut falsuri în documentele pe care le-a transmis primăriei, administratorului judiciar Siomax, ANRE și Autorității Naționale de Mediu.

Noul administrator special Mihai Țurlea a spus că a făcut o analiză a activității UATAA, constatând că din cele 8 milioane de lei primite, la sfârșitul anului trecut, din fondul de rezervă al guvernului, în conturi au mai rămas puțin peste 2 milioane.

Țurlea a declarat că ar fi găsit documente emise către mai multe instituții ce ar cuprinde date false, ceea ce a provocat prejudicii statului, UATAA, Consiliului Local Motru și locuitorilor orașului.

Mihai Țurlea a mai spus că una din principalele cauze pentru care UATAA a înregistrat pierderi, în trecut, a fost “necontorizarea premeditată a anumitor beneficiari”.

Țurlea și Jianu au anunțat și că a fost solicitată realizarea unui audit la UATAA și că au fost sesizate organele abilitate.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki